MijnZwemscore

Laco zwembad Goirle

Inloggen


Inloggegevens opvragen

Mededeling

Het is vanaf maandag 2 - 3 - 2020 niet meer nodig om het pasje te laten scannen tijdens het bezoek aan de zwemlessen, baby peuter, zwemmen en survival zwemlessen.

Let op: heeft u 2 of meer kinderen die lid zijn, dan is het de bedoeling om voor elk kind een apart email adres door te geven. Heeft u geen ander email adres dan mag u wel gewoon het pasje laten scannen.

U mag het pasje wel bewaren. U kunt hier saldo op zetten, om een drankje te bestellen. Ook heeft u deze straks nodig bij het diplomatraject in Hilvarenbeek. 


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Diplomatraject maart 


Zaterdag 7 maart                                 diplomatraining A 16:00

                                                           diplomatraining B 15:15

                                                           diplomatraining C 16:45


Zaterdag 14 maart                               diplomatraining A 16:00

                                                           diplomatraining B 15:15

                                                           diplomatraining C 16:45


zaterdag 21 maart                               proefzwemmen, op uitnodiging


zaterdag 28 maart                               diploma zwemmen


*het proef en diploma zwemmen is op hetzelfde tijdstip als de diploma training*


************************************************************************************************************************************************************************

Om de zwemlessen van uw kind zo goed en voorspoedig mogelijk te laten verlopen, is het mogelijk om de zwemlessen in ons leerlingvolgsysteem Internet Zwemscore Module van Plan Plan af te melden en in te halen op een zelf te kiezen dag en tijdstip.


Hoe werkt het afmelden en inhalen van zwemlessen? Hierbij enkele tips en opmerkingen! 


*       Het afmelden van een zwemles kan vanaf 4 weken en tot uiterlijk 1 uur voor de zwemles. U kunt 2 weken vooruit een inhaal les inplannen.


*   Let op. Er kunnen maximaal 2 inhaallessen als tegoed staan. Advies: plan na het afmelden direct een inhaal les op een dag en tijd naar keuze.  Plan Plan Internet geeft de juiste beschikbaarheid aan.


*  wanneer uw kind een nieuw bandje heeft gehaald, verdwijnen alle afgemelde en ingeplande inhaallessen. Vergeet niet deze opnieuw af te melden, en opnieuw te reserveren. 


* Vanaf 1 november 2019 is het niet meer mogelijk om bij het binnenbad met contant geld te betalen. U kunt alleen nog per pin betalen of u kunt uw Laco pas opwaarderen. U krijgt dan € 23,- op uw Laco pas, en u betaald hiervoor maar € 20,-. Een voordeel van 15%, om te genieten van een drankje of iets lekkers. 


* Zou u er rekening mee willen houden, dat op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 19.15 onze sportieve dames en heren zich omkleden in de kleedkamers.

U mag tijdens het kijk moment van de zwemles door de glazen deur naar de zwemzaal toe. Zorgt u voor 19.15, dat u de shampoo of handdoek gepakt heeft? Het is voor deze gasten erg vervelend als de deur steeds open gaat. 


* Wij willen jullie er op wijzen dat wij een grote parkeerplaats achter / naast het zwembad hebben, speciaal voor onze bezoekers. Deze is te vinden aan de Parallelweg, ook wel aangeduid als lang parkeren centrum.* Contact

Laco zwembad Goirle
Fabriekstraat 14
5051 HP  Goirle
T 013-5341505
F n.v.t
E goirle@laco.eu

 

PLAN PLAN INTERNET BV © 2020