MijnZwemscore

Laco zwembad Goirle

Inloggen


Inloggegevens opvragen

Mededeling

Let op: vanaf juni zullen wij les geven op andere tijden dan jullie in de maand mei gewend zijn. Het kan daardoor zijn dat een gereserveerde les niet meer gevolgd kan worden. Deze mag opnieuw gereserveerd worden. 

DE REGULIERE LESSEN KOMEN TE VERVALLEN. De zwemlessen dienen zelf gereserveerd te worden via de persoonlijke pagina. 


Vanaf maandag 11 mei zijn wij weer gestart met het geven van zwemlessen.

Vanaf maandag 18 mei mogen wij weer starten met het geven van baby / peuter en survival lessen

Wij geven dan les volgens een aangepast lesrooster.Het is vanaf maandag 2 - 3 - 2020 niet meer nodig om het pasje te laten scannen tijdens het bezoek aan de zwemlessen, baby peuter, zwemmen en survival zwemlessen.

Let op: heeft u 2 of meer kinderen die lid zijn, dan is het de bedoeling om voor elk kind een apart email adres door te geven. Heeft u geen ander email adres dan mag u wel gewoon het pasje laten scannen.

U mag het pasje wel bewaren. U kunt hier saldo op zetten, om een drankje te bestellen. Ook heeft u deze straks nodig bij het diplomatraject in Hilvarenbeek. 


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Diplomatraject


Zaterdag 6-6-2020                                diplomatraining A 16:00

                                                           diplomatraining B 15:15

                                                           diplomatraining C 16:45


Zaterdag 13-6-2020                              diplomatraining A 16:00

                                                           diplomatraining B 15:15

                                                           diplomatraining C 16:45


zaterdag                                              proefzwemmen, op uitnodiging


zaterdag                                              diploma zwemmen


*het proef en diploma zwemmen is op hetzelfde tijdstip als de diploma training*


************************************************************************************************************************************************************************

Om de zwemlessen van uw kind zo goed en voorspoedig mogelijk te laten verlopen, is het mogelijk om de zwemlessen in ons leerlingvolgsysteem Internet Zwemscore Module van Plan Plan af te melden en in te halen op een zelf te kiezen dag en tijdstip.


Hoe werkt het afmelden en inhalen van zwemlessen? Hierbij enkele tips en opmerkingen! 


*       Het afmelden van een zwemles kan vanaf 4 weken en tot uiterlijk 1 uur voor de zwemles. U kunt 2 weken vooruit een inhaal les inplannen.


*   Let op. Er kunnen 


* Vanaf 1 november 2019 is het niet meer mogelijk om bij het binnenbad met contant geld te betalen. U kunt alleen nog per pin betalen of u kunt uw Laco pas opwaarderen. U krijgt dan € 23,- op uw Laco pas, en u betaald hiervoor maar € 20,-. Een voordeel van 15%, om te genieten van een drankje of iets lekkers. 


* Zou u er rekening mee willen houden, dat op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 19.15 onze sportieve dames en heren zich omkleden in de kleedkamers.

U mag tijdens het kijk moment van de zwemles door de glazen deur naar de zwemzaal toe. Zorgt u voor 19.15, dat u de shampoo of handdoek gepakt heeft? Het is voor deze gasten erg vervelend als de deur steeds open gaat. 


* Wij willen jullie er op wijzen dat wij een grote parkeerplaats achter / naast het zwembad hebben, speciaal voor onze bezoekers. Deze is te vinden aan de Parallelweg, ook wel aangeduid als lang parkeren centrum.* Contact

Laco zwembad Goirle
Fabriekstraat 14
5051 HP  Goirle
T 013-5341505
F n.v.t
E goirle@laco.eu

 

PLAN PLAN INTERNET BV © 2020