MijnZwemscore

Internet Zwemscore Module - MijnZwemscore

Login


Inloggegevens opvragen

Mededelingen

Informatie Krokobill Zwem ABC

Hier geven wij je in het kort informatie over de organisatie en de unieke manier waarop Feel Fit Center Goirle, de kinderen opleidt voor het Krokobill Zwem ABC. Klik hier voor meer informatie.

Wist je dat ..?

  • Wij achter ons zwembad beschikken over een grote parkeerplaats 'waterspoor', gelieve hier ook de auto te parkeren om zo overlast voor de buurt te verminderen.
  • Het de bedoeling is dat ouders alleen op de zwemzaal zitten tijdens het groene licht (eerste 5 minuten en laatste 10 minuten van de les). Wisselen van de zwemlessen is als het licht knippert, dan breng je je kind de zwemzaal op. 
  • We een kleine horeca ruimte hebben en het daarom te bedoeling is om niet structureel met meerdere volwassenen mee te komen. Zo kunnen we elke ouder de gelegenheid geven om te blijven wachten.
  • Wij graag de kleedkamers en zwemzaal hygiënisch willen houden en het daarom verplicht is om slofjes te dragen. Deze zijn ook te koop bij de receptie voor €0,50 per paar.
  • De glazendeur tussen zwemzaal en horeca dicht moet blijven, dit i.v.m. de koude lucht die dan de zwemzaal op komt. Graag de zwemzaal op en af via de kleedkamer/douches. 

Contact

Feel Fit Center Goirle
Fabriekstraat 14
5051 HP  Goirle
T 013-5341505
F n.v.t
E Receptie.goirle@feelfitcenter.nl